Kun je binnen een half jaar geld verdienen met affiliate marketing? En is het realistisch en haalbaar om als doel €2000,- per maand te stellen ná die 6 maanden? Dat is een vraag die ik mezelf voorhield en een uitdaging die ik met heel veel liefde aan ga.

PS: ben je nog niet bekend met geld verdienen met affiliate marketing? Lees dan eerst dit artikel over hoe je kunt starten met affiliate marketing.

Passief geld verdienen met affiliate marketing (€10.000!)

Dat zijn de resultaten van Paco Vermeulen, en hij is zeker niet de enige hierin. Stel je voor dat je dit inkomen weet te bereiken met affiliate marketing binnen alleen Nederland en België. Besef dan wat voor mogelijkheden er nog zijn wanneer je dit bijvoorbeeld doortrekt naar het buitenland!

Maar dat zijn mogelijkheden voor later, we beginnen met Nederland. Zelf pas ik affiliate marketing al jaren toe voor mijn klanten, maar gek genoeg heb ik er zelf nooit écht wat mee gedaan. Ik heb met eigen ogen gezien wat de mogelijkheden zijn en verbaasde me er iedere keer weer over dat het nog zo’n onbekend iets is binnen Nederland.

In mijn ogen is geld verdienen met affiliate marketing namelijk by far de leukste en makkelijkste manier om een passief inkomen op te bouwen. Al hoewel, makkelijk is relatief, want je moet veel (lees héél veel) doorzettingsvermogen en discipline hebben. En dat is nou net waar het de meesten aan ontbreekt.

Gelukkig hoef je niet alles zelf te doen, want met deze cursus over geld verdienen met affiliate marketing wordt jou precies uitgelegd wat je moet doen en hoe ook jij zónder enige kennis zo’n passief inkomen kunt opbouwen.


Affiliate marketing challenge voor een half jaar

Een half jaar is zo voorbij, zeker in de huidige omstandigheden met Corona. Veel mensen zitten thuis en helaas hebben veel mensen gedwongen afscheid moeten nemen van hun baan. Pijn, angst en onzekerheid is wat deze mensen voelen en daardoor gaan ze vaak online zoeken naar nieuwe manieren om online geld te verdienen.

Geld verdienen met affiliate marketing is daar de ideale oplossing voor, want het enige wat je nodig hebt is een laptop, een goed verhaal en marketingkennis. Een goed verhaal heeft iedereen, mits je maar wil luisteren en marketingkennis kun je online vergaren en krijgen door simpelweg te doen.

Ik besloot daarom te starten met een affiliate marketing challenge voor een half jaar. Overzichtelijk, haalbaar, kort genoeg om gemotiveerd te blijven, maar ook lang genoeg om écht door te zetten.

Deze challenge ga ik vastleggen op mijn Instagramaccount, maar ook op deze site. Vind je het leuk om dit proces te volgen? Sla deze website dan even op in je browser, zodat je regelmatig kunt zien hoe het ervoor staat! Geld verdienen met affiliate marketing is makkelijker dan je denkt, maar je moet gewoon doorzetten!

Waarom falen zoveel bloggers met geld verdienen met affiliate marketing?

Er zijn genoeg mensen die zijn gestart met affiliate marketing, maar die het simpelweg niet ‘afmaken’. Ik zet het tussen haakjes, want het is natuurlijk nooit af. Maar de meesten schrijven een paar artikelen, wachten dan tot het geld binnenkomt… en dat gebeurt dan niet.

De geïnvesteerde tijd voelt als weggegooide tijd en vaak leggen we het dan maar aan de kant. Terwijl als je nog éven had doorgezet, dan was het gelukt.

Is het moeilijk? Nee, maar simpel is het andere uiterste. Je moet vooral veel geduld hebben, want het schrijven van een artikel kost tijd, maar voordat jouw website écht goed rankt in Google ben je ook wel weer een paar maanden verder.

Op internet wordt tegenwoordig ontzettend veel geroepen over snel rijk worden, overnight succes en meer van dit soort dingen. Zonde, want de mensen die écht succes hebben, hebben daar jarenlang keihard voor gewerkt. Maar dat zien de meesten niet.

De vraag is dus? Hoe zorg je er voor dat je wél slaagt in affiliate marketing? In mijn ogen moet je het volgende beheersen:

  • Je bent gemotiveerd en wilt dit écht
  • Je schrijft makkelijk (en goed) en vindt het leuk
  • Je hebt affiniteit met online marketing
  • Je hebt oog voor kansen en durft daarop in te springen
  • Je bent goed met websites en blijft optimaliseren

Betekent niet dat je dit nu al moet beheersen, maar dit is wel het profiel waar je naartoe moet groeien. Als je dit namelijk beheerst, dan kun je zonder investering starten met affiliate marketing

In 10 dagen geld verdienen met affiliate marketing

Gelukkig hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Er zijn namelijk allerlei cursussen te vinden over geld verdienen met affiliate marketing waarin je niet alleen van A tot Z wordt meegenomen in hoe het werkt, maar waarbij je ook begeleiding krijgt. Zo heb je altijd iemand om je vragen aan te stellen en kun je zo snel en gericht groeien.

Een van die cursussen is van Paco Vermeulen. Hij weet precies hoe het spelletje werkt, want hij verdient duizenden euro’s per maand, gewoon vanachter zijn laptop!

In zijn cursus neemt hij je in 10 dagen mee in zijn bewezen strategie voor een fulltime inkomen. Droom jij al jaren van een vrij leven en wil je eigen baas worden? Leven van bloggen is écht makkelijker dan je denkt. Waarom nog niet iedereen het doet? Omdat de meeste mensen zelf iets gaan proberen. Als het dan na een paar weken niet werkt geven ze al op. Zonde!

Ik daag je uit om er écht voor te gaan en net als ik een challenge te starten! Daag jezelf uit en start vandaag nog met een eigen affiliate marketing website!

PS: dit slaagt alleen als je er écht voor gaat. Ben jij diegene? Meld je dan vandaag nog aan.

Danique

Danique

Hi! Mijn naam is Danique en ik ben advertising en affiliate expert. Ik heb een eigen online marketing bureau en werk daarmee voor de mooiste merken. Daarnaast ben ik sinds 2015 blogger en vond ik het hoog tijd worden voor een frisse wind in de affiliate wereld. Met mijn cursus The Affiliate Roadmap leer ik mensen fulltime inkomen te verdienen met hun blog!

Leave a Reply