Geld verdienen met Pinterest?

Ontdek hoe je gemakkelijk geld verdient door te pinnen op één van de grootste online platformen ter wereld

Pinterest affiliate

Wat als ik je vertel dat je geld kunt verdienen met Pinterest?

Laten we eerlijk zijn; tijd op Pinterest breng je toch al door. Waarom dan niet geld ervoor vangen? Het is het grootste platform als het aankomt op inspiratie en dat is nou net waar veel mensen een denkfout maken.

Volgens de cijfers van Pinterest is namelijk ruim 70% op het platform om uiteindelijk een aankoop te doen. En dat zie je terug in de cijfers, want de kosten voor een conversie zijn tot wel 10x (!) lager dan op Facebook en Instagram.

Waarom?

Omdat weinig mensen het doen. Als jij vandaag start is het makkelijk om ertussen te komen en geld te verdienen door te pinnen.

5-Daagse Pinterest Challenge

Lekker vanaf de bank met je laptop op schoot. Dat is het enige wat je nodig hebt. Het stappenplan en de strategie? Die krijg je van mij.

Starten is altijd het moeilijkste. Maar als je die stap hebt gehad, wordt het alleen maar makkelijker. Omdat het snel overweldigend kan zijn, heb ik het voor je opgedeeld in hapklare brokken waar ik je bij ga helpen.

Hier ga ik je bij helpen:

  • het opzetten van je Pinterest account
  • het vindbaar worden op Pinterest
  • ik laat je zien welke tools ik gebruik voor automatisering
  • hoe je pins maakt die verkopen
  • het (passief) verdienen van commissies
  • welke niches je wel en juist niét moet hebben

5 dagen commitment. That’s it. Daarna ga je geld verdienen met Pinterest. Goede deal, toch?

Danique Bras

Zij gingen je al voor

“Veel meer dan €27 waard, dit had ik letterlijk dezelfde dag al terugverdiend met maar een paar pins op Pinterest. Makkelijk om in de avond er nog even bij te doen zonder aan een hele website te werken.”

JeffreyOnline marketeer

“Ik bracht altijd al uren door op Pinterest, maar ik wist niet dat je er geld mee kon verdienen?! Super handige challenge die je laat zien wat er allemaal mogelijk is. Ik had in een paar weken duizend extra bezoekers per maand! En dat betekent weer meer commissies natuurlijk.”

LisaBlogger

“Danique weet altijd ingewikkelde dingen simpel te maken en daardoor ga je het ook echt doen. In een paar dagen had ik deze 'investering' al terugverdiend. Echt een lachertje als je ziet wat je hiervoor krijgt. Dus doen!”

FrankAffiliate

Even voorstellen

Hi! Mijn naam is Danique (verrassend, gezien de url) en sinds 2015 bouw ik websites en waan ik me in de wondere wereld van onder andere affiliate marketing.

Wat begon als onschuldige blog tijdens mijn studententijd bouwde ik uit tot een verdienmodel en sindsdien was ik niet meer te stoppen. Ik ging als bijbaan aan de slag bij een marketing bureau en groeide binnen een paar jaar uit mijn jasje.

Ik besloot als zzp’er verder te gaan en daar ben ik eigenlijk nooit meer vanaf gestapt. Van een vast klantenbestand kreeg ik de kans om interim verder te gaan en daar was het hek van de dam. Ondernemen en tóch onderdeel zijn van een team. Dat was heerlijk!

Inmiddels werk ik voor een aantal grote en hele toffe klanten en draai ik eigen affiliate websites en campagnes. Want dat is wat ik het liefst doe: merken opschalen door gave content te maken.

Die jarenlange kennis en ervaring? Die deel ik met jou.

Danique Bras affiliate expert