Geld verdienen met Bloggen?

Ontdek hoe jij overal ter wereld kunt werken en passief inkomen verdient met alleen je laptop

7+

Jaar ervaring

10000

Commissies gegenereerd

120

Mensen persoonlijk geholpen

Je hebt een blog, maar geen business…

Veel mensen hebben een eigen blog of willen die graag opzetten, maar inkomsten of laat staan een gameplan om naar een fulltime inkomen te groeien? Ho maar. Om je heen zie je iedereen met foto’s vanuit een hangmat ergens in een zonnig oord, maar het lukt je niet om dat voor elkaar te krijgen.

Her en der wel bezoekers, maar geen harde conversies. Super frustrerend, want je hebt veel meer te bieden dan dit. Jij wil meer. Meer vrijheid. Meer inkomsten. Meer (financiële) rust.

Kunnen genieten van een spontane borrel op dinsdagmiddag als het toevallig mooi weer is. In Nederland is dat nu eenmaal niet te plannen, so you better seize the moment.

En gewoon het vliegtuig pakken als je behoefte hebt aan een avontuur of überhaupt zón. Je bent op de goede plek, want precies dié droom had ik jaren geleden ook.

Ik beloof je bij dezen dat het ook anders kan.

Resultaten
Resultaten
Resulaten
Resultaten
SEO resultaten
Resultaten
Affiliate commissies
Resultaten

Je creëert jouw droom met

The Affiliate Roadmap

In deze cursus leer ik je van A tot Z hoe jij geld kunt verdienen met jouw blogsite. En dan heb ik het niet alleen over de kunst om linkjes op de juiste plek te zetten, maar hoe je door copywriting keer op keer bezoekers omtovert tot klanten.

Als bijbaan, parttime hobby of sidejob, tot je genoeg hebt weten op te bouwen om er volledig voor te kunnen gaan. Geen technisch gedoe met het opstarten, geen grote investeringen, geen klantencontact en vooral geen gedoe.

Ik neem je aan de hand in de wondere wereld van affiliate marketing en zorg dat je met mijn werkboeken en oefeningen een skillset leert die je de rest van je leven kunt inzetten. Ik leer je hoe je een merk bouwt, hoe je wervend schrijft, hoe je adverteert, hoe je gevonden wordt én hoe je een autoriteit in jouw branche wordt.

Ik laat je zien hoe je minimaal €2000 tot €5000 per maand verdient als blogger. Het kan écht. Ook jij.

Ja, dit wil ik ook!
The Affiliate Roadmap

Alles wat je nodig hebt voor een winstgevende blog

In deze meest complete cursus op het gebied van affiliate marketing ga je alles leren over hoe je passief inkomen genereert met een eigen website. Met meer dan 30 video’s en aanvullende werkboeken heb je alles wat je nodig hebt.

Daarnaast gaan we veel verder dan alleen affiliate marketing. Ik leer je namelijk hoe je converterend schrijft, hoe je een merk bouwt van je website en hoe je relaties opbouwt met leveranciers. En dat heb je weer nodig om meer uit je samenwerkingen te halen. Zo ga je een echte online influencer worden.

Wat mijn cursus anders maakt? Ik heb allerlei cursussen over affiliate marketing gevolgd, maar nog geen één gevonden die echt alles had wat ik zocht. Bovendien zijn de meeste niet eens meer up to date en wordt er nog veel informatie achtergehouden. Nu kan ik anderen bieden wat ik had willen hebben toen ik net begon!

En dit wordt jouw resultaat

Passieve inkomsten

Verdien doorlopend, zelfs wanneer je niet met je website bezig bent.

Online autoriteit

Word online een autoriteit en verdien geld als expert in jouw niche(s).

Exponentiële groei

Zonder meer tijd erin te stoppen, gaat jouw website exponentieel opschalen.

Vrijheid

Ervaar de vrijheid om te werken waar en wanneer je wil. All you need is Wi-Fi.

Even voorstellen

Hi! Ik ben Danique en ik help bedrijven en ondernemers te groeien door online marketing. Dat doe ik zowel vanaf bureauzijde als interim freelancer op locatie voor grote bedrijven.

Toen ik in 2015 begon met affiliate marketing heb ik honderden uren besteed aan het zoeken naar informatie en uiteindelijk heb ik zelf alles uit moeten vinden. Ik volgde enkele jaren later verschillende cursussen, maar geen één was nog up to date. Informatie miste en de online wereld was al veel sneller ontwikkeld dan die cursussen meegroeiden. Maarja, dat kunnen zij niet weten. Zij zitten immers niet met hun neus in de boter, zoals ik dat wel zit.

En dan te bedenken dat deze voor duizenden euro’s over de toonbank gingen. En dan heb je nog niet eens persoonlijke begeleiding of iemand die actief met je meekijkt. Dat kan ik niet meer aanzien.

Ik heb jarenlang gewerkt bij grote marketingbureau. Van stichtingen met grote guerrilla-acties, tot A-merken met miljoenenomzet. De strategieën die de ‘grote jongens’ toepassen heb ik eigen gemaakt en omgeturnd naar mijn unieke Affiliate Roadmap naar succes.

Geen Bali boys met gebakken lucht, maar kwalitatieve content vanuit de praktijk

Vanuit huis kun je ontzettend veel leren door YouTube te bekijken en veel te Googlen, maar het meeste leer je toch echt in de praktijk. Dankzij mijn jaren bij grote bedrijven heb ik veel meer ervaring en kennis dan de gemiddelde maker van een cursus. En dat zie je terug.

Zo heb ik in 2021 in de finale gestaan van Friends of Search tussen HEMA en Albert Heijn voor beste SEA campagnes met een van mijn klanten.

Al die kennis en ervaring heb ik in hapklare brokken voor je gemaakt, zodat jij niet jaren of maanden hoeft te struggelen, maar direct een bewezen methode kan toepassen.

En ik beloof je; als je deze stappen uitvoert dan kan het niet anders dan een succes worden.

Wanneer is dit echt iets voor jou?

 • Je hebt al een website, maar haalt daar weinig tot geen inkomsten uit
 • Je hebt nog geen website, maar wil graag van begin alles leren om een winstgevende website te kunnen bouwen
 • Je wil de fijne kneepjes van copywriting leren om wervend te schrijven en niet maar gewoon random typen
 • Je wil social media in kunnen zetten om via Pinterest ook geld te verdienen
 • Je wil online een autoriteit worden en een merk gaan opbouwen voor de lange termijn
 • Je wil leren hoe je online geld kunt verdienen met een eigen blogsite

Wat je leert in The Affiliate Roadmap

Module 1: Affiliate marketing, aangenaam

Wat is affiliate marketing, hoe werkt het en welke vormen van samenwerking bestaan er?

Module 1 affiliate marketing

Module 2: Converterende websites bouwen

Hoe bouw je een website, waar moet je voor oppassen en hoe zorg je dat je weet wat je meet?

Module 2 affiliate website

Module 3: Van storytelling naar storyselling

Leer hoe je psychologie toepast voor het schrijven van converterende teksten.

Module 3 affiliateteksten

Module 4: SEO is a race, not a sprint

Scoor hoog in Google én verdien geld via Pinterest.

Module 4 affiliate SEO

Module 5: Money is in the list

Hoe je gratis omzet genereert met leads in lijsten via e-mailmarketing en geautomatiseerde funnels.

Module 5 affiliate e-mailmarketing

Module 6: SEA, winstgevende advertising

Leer opschalen met Google ads voor exponentiële groei.

Module 6 Google ads
Thijs van der WeideThis Fotography

Danique is een heel fijn persoon om mee te sparren; ze luistert goed, stelt de juiste vragen, is scherp en realistisch. Aanrader: even een bakje koffie doen, dan snap je meteen hoe fijn het is!

Lenka de HooghFotograaf

Danique is een topper om mee te werken! Ze is doelgericht, doortastend en ambitieus. Ze is onwijs goed in wat ze doet en wow deze vrouw weet veel van marketing. Met haar warme persoonlijkheid en betrokkenheid is het heel fijn samenwerken. Als jij echt wilt gaan groeien met je onderneming, dan is Danique degene die je zoekt!

Mariska VermeulenEigenaar MNGme

Danique is een verademing om mee te werken. Ze weet waar ze het over heeft, en zegt het eerlijk als ze denkt dat iets beter kan. Ik heb haar leren kennen als een kundige en vriendelijke partner, waardoor ik mij kan focussen op waar ik goed in ben. Wetende dat Danique de rest voor mij onder controle houdt!

Yvonne van BruggenFractieleider GroenLinks

Danique kan ik van harte aanbevelen. Iemand die professioneel en klantgericht werkt. Met oog voor de wensen van de klant, weet ze dit op een juiste wijze in te schatten en snel te handelen. En ze weet hoe ze van teksten chocola moet maken.

Dwayn HaantjesFounder Digital Dinosaurs

Voor teksten en advertenties moet je gewoon bij Danique zijn. Door haar brede kennis kan ze niet alleen met de techneuten praten, maar het ook simpel maken voor de klant. Een soort kameleon die je er gewoon bij wilt hebben. Een echte topper waar ik graag mee samenwerk!

Joël CijsFreelance SEA-specialist

Ik klop altijd bij Danique aan als iemand vragen heeft over content marketing. Ik verbaas me steeds weer over hoe zij in 5 minuten een tekst kan omtoveren tot iets leesbaars!

Lisa BroekhuisSEO-specialist

Vindbaarheid is niet mijn struggle, maar hoe je een website maakt en daarmee verdient? Ik had geen idee, tot Danique weer eens met een vrolijk verhaal aankwam. Ongekend hoe deze meid steeds weer gouden ideeën heeft. Dankzij haar heb ik nu ook een eigen affiliate website!

Lyanda van HentenEigenaar Beautysalon

In een woord geweldig! Danique weet waar ze het over heeft en kan dit ook erg goed vertalen naar de klant. Onze website is drukker als ooit. Ben dan ook erg blij met de service en kan iedereen die meer uit het ‘online zijn’ met zijn of haar bedrijf wilt halen aanbevelen!

Woodrow WegkampProfessioneel gitarist

Als ondernemer kwam ik met mijn bedrijf op een gegeven moment niet meer verder en zag weinig groei in mijn klantenbestand. Toen kwam ik aanraking met Danique. Ze heeft mij enorm geholpen en ondersteund, waardoor er deuren zijn geopend om weer enorm te groeien.

EenmaligMeestgekozen

497

excl. btw
 • Levenslang toegang
 • Toegang tot community
 • Mailsupport voor vragen
 • Ruim 30 video’s
 • Templates uit de praktijk
 • Inclusief werkboeken & checklists
 • BONUS: Pinterest affiliate
Koop nu

In 5 termijnenAlternatief

125

excl. btw
 • Levenslang toegang
 • Toegang tot community
 • Mailsupport voor vragen
 • Ruim 30 video’s
 • Templates uit de praktijk
 • Inclusief werkboeken & checklists
 • BONUS: Pinterest affiliate
Koop nu
Donna review affiliate roadmap

The Affiliate Roadmap kwam eigenlijk per toeval op mijn pad, maar ben zo blij dat ik het toch die investering gemaakt heb.

De modules zijn heel duidelijk en Danique heeft een fijne en rustige stem. Ik had weleens een andere goedkopere cursus over affiliate marketing gevolgd, maar daar heb je dan net niks aan. Deze roadmap is zoveel beter en uitgebreider.

Sowieso is Danique een topper in haar vak en leer ik nog steeds elke keer van haar. Ze heeft jaren ervaring in dit vakgebied, dus als je van iemand veel kunt leren, dan is het wel van Danique! Sinds ik startte is mijn website al flink gegroeid. En nog belangrijker: het aantal klanten is toegenomen en daarmee is ook mijn omzet meer dan verdubbeld. 

Zodra je met je affiliate website start en die eerste commissies binnenkomen, raak je vanzelf zó gehyped dat je steeds meer gaat verdienen. Je zal de investering dus dubbel en dwars terugverdienen. Gewoon doen!

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit precies?

The Affiliate Roadmap is interessant voor zowel de mensen die nog geen idee hebben wat affiliate marketing is, als voor degenen die al een website hebben maar willen opschalen. Voor iedereen zit er onwijs veel informatie in die continue geüpdate wordt. Omdat ik zelf middenin de wereld zit, weet ik namelijk precies wat er speelt en deel dat ook met de cursisten in een besloten community.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Ik krijg vaak de vraag hoelang het duurt voor je X verdient. Ik heb daarom zelf een formule gemaakt die ik in de cursus deel en uitleg. Hiermee kun je precies uitrekenen aan welke knoppen je moet draaien om jouw gewenste inkomsten te behalen. Verder is je website natuurlijk volledig je eigen verantwoordelijkheid. Ik kan je alle handvatten geven, maar jij bent degene die het moet toepassen.

Waarom is deze cursus beter/anders dan die van anderen?

Mijn cursus is veel meer gericht op de diepere lagen van affiliate marketing, namelijk ónline marketing. Ik richt me niet op de massa en ga daarom ook echt de diepte in. Je leert schrijven volgens de bewezen schrijftechnieken, maar ik leer je ook waar niemand anders zich nog mee bezighoudt: Geld verdienen met Pinterest en blognetwerken. Bovendien is mijn cursus gericht op praktijkervaring. Dat is tegenwoordig helaas al uitzonderlijk.

Als laatste krijg je ook nog werkboeken waardoor je meteen met de praktijk aan de slag kunt. Toegankelijk, laagdrempelig en meteen actie! Heb je vragen? Dan kun je in de community je vragen stellen.

Moet ik al een website hebben?

Niet per se. Ik leer je hoe je een website bouwt en waar je voor moet oppassen. Het zou kunnen dat je nu bijvoorbeeld een website hebt gebouwd op een gratis platform als Wix. Daar ben ik geen voorstander van en leer je in de cursus dan ook hoe je het best kunt overstappen en welke redenen daarachter zitten.

Welke kosten komen er nog meer bij kijken?

Het mooie van affiliate marketing is dat je heel laagdrempelig kunt starten. Je hebt daarom ook geen grote investeringen nodig. Wel moet je een website betalen, maar dat is dan ook. Mits je alles zelf uitvoert, uiteraard.

De kosten voor een website zijn gemiddeld €5 tot €15 per maand. That’s it.

Ik verdien al veel, maar wil weten hoe ik moet opschalen, is het dan wat voor mij?

Zeker. Ook dan is deze cursus interessant. Niet alleen vanwege de SEO-technieken, maar vooral omtrent het adverteren. Verdien je al minimaal €2000,- per maand en wil je daar voorbij? Neem dan contact met me op, want dan is het 1:1 traject voor jou de beste optie!

Is er ook een 1:1 traject mogelijk met persoonlijke begeleiding?

Absoluut. Vanwege mijn eigen werkzaamheden begeleid ik maximaal 3 mensen per maand voor de beste resultaten. Dat is alleen geschikt voor de mensen die:

 • Minimaal €2000,- per maand verdienen als affiliate
 • Die minimaal 10.000 bezoekers per maand hebben
 • Duidelijk voor ogen hebben waar ze naartoe willen

Val jij daaronder en wil je echt gaan doorpakken? Neem dan contact met mij op.

Hoe lang duurt de cursus?

De cursus bestaat uit 6 modules en in totaal bijna 30 video’s. In totaal is het zo’n 5 uur aan materiaal om te kijken. Daarnaast heb je nog de werkboeken die je zelf moet gaan invullen. Om alles helemaal goed uit te werken zou ik minimaal 8 uur rekenen voor je daadwerkelijk met de praktijk aan de slag gaat.

Wat als ik het vind tegenvallen?

Deze cursus zit zó boordevol kennis en informatie dat ik er volledig achter sta. Daarom durf ik ook een 100% geld terug garantie te geven als je binnen 14 dagen aangeeft ermee te willen stoppen.

De voorwaarde is dan wel dat je niet meer dan 5 video’s hebt gezien, óf mij alle uitgewerkte opdrachten laat zien.

Binnen nu en 3 maanden kun jij…

Een website bouwen, uitbreiden en optimaliseren. Je weet hoe je duizenden gratis bezoekers uit Google krijgt én hoe je teksten schrijft die verkopen. Daarnaast zie je nu de kansen die andere websites laten liggen (en springt daarop in).

Je weet hoe je goede partnerships vindt en hoe je relaties opbouwt om lucratieve samenwerkingen aan te gaan. Bovendien weet jij precies hoe je een autoriteit wordt in jouw niche.

Van je eerste commissie tot een continue stroom aan inkomsten door de succesvolle toepassing van affiliate marketing.

Jij gaat zorgen voor meer financiële rust, vrijheid en meer tijd om leuke dingen te doen zonder verplichtingen vanuit het werkleven.

Binnen nu en 3 maanden heb jij een volwaardige affiliatewebsite staan waar dagelijks inkomsten uit komen en die wekelijks met je meegroeit.

Oftewel: binnen nu en 3 maanden kun jij jouw droom waarmaken en leven van het bloggen.

Nu is het moment

Start jouw leven als blogger/affiliate

En creëer een leven vol vrijheid

Start direct