The Affiliate Roadmap

Online geld verdienen met jouw blog

Je hebt een blog, maar geen business…

Fanatiek blog en schrijf je er wekelijks op los, compleet met afbeeldingen en al. Maar inkomsten? Ho maar. Om je heen zie je iedereen met foto’s vanuit een hangmat ergens in een zonnig oord, maar het lukt je niet om dat voor elkaar te krijgen.

Her en der wel bezoekers, maar geen harde conversies. Super frustrerend, want je hebt veel meer te bieden dan dit. Jij wil meer. Meer vrijheid. Meer inkomsten. Meer rust.

Jij wil ook genieten van een spontane borrel op dinsdagmiddag als het toevallig mooi weer is. In Nederland is dat nu eenmaal niet te plannen, so you better seize the moment.

Oh nee. Vanwege werk kun je helaas niet aanschuiven. Gefrustreerd leg je je telefoon weg en gaat weer verder met werken voor anderen.

Ik beloof je bij dezen dat het ook anders kan.

Resultaten
Resultaten
Resulaten
Resultaten
SEO resultaten
Resultaten
Affiliate commissies
Resultaten

Ik presenteer je

The Affiliate Roadmap

In deze cursus leer ik je van A tot Z hoe jij geld kunt verdienen met jouw blogsite. En dan heb ik het niet alleen over de kunst om linkjes op de juiste plek te zetten, maar hoe je door copywriting keer op keer bezoekers omtovert tot klanten.

Als bijbaan, parttime hobby of sidejob, tot je genoeg hebt weten op te bouwen om er volledig voor te kunnen gaan. Geen technisch gedoe met het opstarten, geen grote investeringen, geen klantencontact en vooral geen gedoe.

Ik neem je aan de hand in de wondere wereld van affiliate marketing en zorg dat je met mijn werkboeken en oefeningen een skillset leert die je de rest van je leven kunt inzetten. Ik leer je hoe je een merk bouwt, hoe je wervend schrijft, hoe je adverteert, hoe je gevonden wordt én hoe je een autoriteit in jouw branche wordt.

Ja, dit wil ik ook!
The Affiliate Roadmap

In deze meest complete cursus op het gebied van affiliate marketing ga je alles leren over hoe je passief inkomen genereert met een eigen website. Met meer dan 30 video’s en aanvullende werkboeken heb je alles wat je nodig hebt.

Daarnaast gaan we veel verder dan alleen affiliate marketing. Ik leer je namelijk hoe je converterend schrijft, hoe je een merk bouwt van je website en hoe je relaties opbouwt met leveranciers. En dat heb je weer nodig om meer uit je samenwerkingen te halen. Zo ga je een echte online influencer worden.

Wat mijn cursus anders maakt? Ik heb allerlei cursussen over affiliate marketing gevolgd, maar nog geen één gevonden die echt alles had wat ik zocht. Bovendien zijn de meeste niet eens meer up to date en wordt er nog veel informatie achtergehouden. Nu kan ik anderen bieden wat ik had willen hebben toen ik net begon!

En dit is het resultaat

Passieve inkomsten

Verdien doorlopend, zelfs wanneer je niet met je website bezig bent.

Online autoriteit

Word online een autoriteit en verdien geld als expert in jouw niche(s).

Exponentiële groei

Zonder meer tijd erin te stoppen, gaat jouw website exponentieel opschalen.

Vrijheid

Ervaar de vrijheid om te werken waar en wanneer je wil. All you need is Wi-Fi.

Even voorstellen

Hi! Ik ben Danique en ik help bedrijven en ondernemers te groeien door online marketing. Dat doe ik enerzijds via mijn online marketing bureau en anderzijds als interim freelancer op locatie voor grote bedrijven.

Maar nu ben ik er dus ook voor de starters. Ik heb namelijk maar 40 uur in de week en dat zorgde dat ik al snel nee moest zeggen tegen nieuwe klanten. Dat zorgde voor een plafond en dat wilde ik niet.

Ik wil meer mensen kunnen helpen naar vrijheid.

Want dat is waarom ik ooit tijdens mijn studie in 2014 al ben begonnen met affiliate marketing. Ik werkte in een boekhandel, maar die was op zondag en doordeweeks in de avond dicht. Zonde, want ik wilde wel werken en bijverdienen. Ik ging op zoek naar alternatieven die ik vanaf mijn laptop kon uitvoeren. Al snel kwam ik uit bij affiliate marketing.

Honderden uren heb ik besteed aan het zoeken naar informatie hierover en uiteindelijk heb ik zelf alles uit moeten vinden. Ik volgde enkele jaren later verschillende cursussen, maar geen één was nog up to date. Informatie miste en de online wereld was al veel sneller ontwikkeld dan die cursussen meegroeiden.

En dan te bedenken dat deze voor duizenden euro’s over de toonbank gingen. Dat kon ik niet meer aanzien.

Ik heb jarenlang gewerkt bij grote marketingbureaus en daar alle fijne kneepjes van het vak geleerd. Van stichtingen met grote guerrilla-acties, tot A-merken met miljoenenomzet. De strategieën die de ‘grote jongens’ toepassen heb ik eigen gemaakt en omgeturnd naar mijn unieke Affiliate Roadmap naar succes.

Geen guru vanaf een Airbnb in Bali die alleen verdient aan een cursus, en geen bullshit over ‘manifesteren kun je leren’. Hands-on praktijkervaring en -voorbeelden die je direct kunt toepassen.

Klaar voor een passief online inkomen? Dan is het nu tijd om jouw route uit te stippelen.

Wanneer is dit echt iets voor jou?

 • Je hebt al een website, maar haalt daar weinig tot geen inkomsten uit
 • Je hebt nog geen website, maar wil graag van begin alles leren om een winstgevende website te kunnen bouwen
 • Je wil de fijne kneepjes van copywriting leren om wervend te schrijven en niet maar gewoon random typen
 • Je wil social media in kunnen zetten om via Pinterest ook geld te verdienen
 • Je wil online een autoriteit worden en een merk gaan opbouwen voor de lange termijn
 • Je wil leren hoe je online geld kunt verdienen met een eigen blogsite

Wat je in The Affiliate Roadmap gaat leren

Module 1: Affiliate marketing, aangenaam

Wat is affiliate marketing, hoe werkt het en welke vormen van samenwerking bestaan er?

Module 2: Converterende websites bouwen

Hoe bouw je een website, waar moet je voor oppassen en hoe zorg je dat je weet wat je meet?

Module 3: Van storytelling naar storyselling

Leer hoe je psychologie toepast voor het schrijven van converterende teksten.

Module 4: SEO is a race, not a sprint

Leer hoe je gevonden wordt in Google én hoe je geld verdiend via Pinterest.

Module 5: Money is in the list

Hoe je gratis omzet genereert met leads in lijsten via e-mailmarketing en geautomatiseerde funnels.

Module 6: SEA, winstgevende advertising

Voor de gevorderden die willen gaan opschalen met Google ads voor exponentiële groei.

Thijs van der WeideThis Fotography

Danique is een heel fijn persoon om mee te sparren; ze luistert goed, stelt de juiste vragen, is scherp en realistisch. Aanrader: even een bakje koffie doen, dan snap je meteen hoe fijn het is!

Lenka de HooghFotograaf

Danique is een topper om mee te werken! Ze is doelgericht, doortastend en ambitieus. Ze is onwijs goed in wat ze doet en wow deze vrouw weet veel van marketing. Met haar warme persoonlijkheid en betrokkenheid is het heel fijn samenwerken. Als jij echt wilt gaan groeien met je onderneming, dan is Danique degene die je zoekt!

Mariska VermeulenEigenaar MNGme

Danique is een verademing om mee te werken. Ze weet waar ze het over heeft, en zegt het eerlijk als ze denkt dat iets beter kan. Ik heb haar leren kennen als een kundige en vriendelijke partner, waardoor ik mij kan focussen op waar ik goed in ben. Wetende dat Danique de rest voor mij onder controle houdt!

Yvonne van BruggenFractieleider GroenLinks

Danique kan ik van harte aanbevelen. Iemand die professioneel en klantgericht werkt. Met oog voor de wensen van de klant, weet ze dit op een juiste wijze in te schatten en snel te handelen. En ze weet hoe ze van teksten chocola moet maken.

Dwayn HaantjesFounder Digital Dinosaurs

Voor teksten en advertenties moet je gewoon bij Danique zijn. Door haar brede kennis kan ze niet alleen met de techneuten praten, maar het ook simpel maken voor de klant. Een soort kameleon die je er gewoon bij wilt hebben. Een echte topper waar ik graag mee samenwerk!

Joël CijsFreelance SEA-specialist

Ik klop altijd bij Danique aan als iemand vragen heeft over content marketing. Ik verbaas me steeds weer over hoe zij in 5 minuten een tekst kan omtoveren tot iets leesbaars!

Lisa BroekhuisSEO-specialist

Vindbaarheid is niet mijn struggle, maar hoe je een website maakt en daarmee verdient? Ik had geen idee, tot Danique weer eens met een vrolijk verhaal aankwam. Ongekend hoe deze meid steeds weer gouden ideeën heeft. Dankzij haar heb ik nu ook een eigen affiliate website!

Lyanda van HentenEigenaar Beautysalon

In een woord geweldig! Danique weet waar ze het over heeft en kan dit ook erg goed vertalen naar de klant. Onze website is drukker als ooit. Ben dan ook erg blij met de service en kan iedereen die meer uit het ‘online zijn’ met zijn of haar bedrijf wilt halen aanbevelen!

Woodrow WegkampProfessioneel gitarist

Als ondernemer kwam ik met mijn bedrijf op een gegeven moment niet meer verder en zag weinig groei in mijn klantenbestand. Toen kwam ik aanraking met Danique. Ze heeft mij enorm geholpen en ondersteund, waardoor er deuren zijn geopend om weer enorm te groeien.

EenmaligMeestgekozen

397

excl. btw
 • Levenslang toegang
 • Toegang tot community
 • Mailsupport voor vragen
 • 6 modules met filmpjes
 • Inclusief werkboeken
Koop nu

In 5 termijnenAlternatief

97

excl. btw
 • Levenslang toegang
 • Toegang tot community
 • Mailsupport voor vragen
 • 6 modules met filmpjes
 • Inclusief werkboeken
Koop nu

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit precies?

The Affiliate Roadmap is interessant voor zowel de mensen die nog geen idee hebben wat affiliate marketing is, als voor degenen die al een website hebben maar willen opschalen. Voor iedereen zit er onwijs veel informatie in die continue geüpdate wordt. Omdat ik zelf middenin de wereld zit, weet ik namelijk precies wat er speelt en deel dat ook met de cursisten in een besloten community.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Ik krijg vaak de vraag hoelang het duurt voor je X verdient. Ik heb daarom zelf een formule gemaakt die ik in de cursus deel en uitleg. Hiermee kun je precies uitrekenen aan welke knoppen je moet draaien om jouw gewenste inkomsten te behalen. Verder is je website natuurlijk volledig je eigen verantwoordelijkheid. Ik kan je alle handvatten geven, maar jij bent degene die het moet toepassen.

Waarom is deze cursus beter/anders dan die van anderen?

Mijn cursus is veel meer gericht op de diepere lagen van affiliate marketing, namelijk ónline marketing. Ik richt me niet op de massa en ga daarom ook echt de diepte in. Je leert schrijven volgens de bewezen schrijftechnieken, maar ik leer je ook waar niemand anders zich nog mee bezighoudt: Geld verdienen met Pinterest en blognetwerken. Bovendien is mijn cursus gericht op praktijkervaring. Dat is tegenwoordig helaas al uitzonderlijk.

Als laatste krijg je ook nog werkboeken waardoor je meteen met de praktijk aan de slag kunt. Toegankelijk, laagdrempelig en meteen actie! Heb je vragen? Dan kun je in de community je vragen stellen.

Moet ik al een website hebben?

Niet per se. Ik leer je hoe je een website bouwt en waar je voor moet oppassen. Het zou kunnen dat je nu bijvoorbeeld een website hebt gebouwd op een gratis platform als Wix. Daar ben ik geen voorstander van en leer je in de cursus dan ook hoe je het best kunt overstappen en welke redenen daarachter zitten.

Welke kosten komen er nog meer bij kijken?

Het mooie van affiliate marketing is dat je heel laagdrempelig kunt starten. Je hebt daarom ook geen grote investeringen nodig. Wel moet je een website betalen, maar dat is dan ook. Mits je alles zelf uitvoert, uiteraard.

De kosten voor een website zijn gemiddeld €5 tot €15 per maand. That’s it.

Ik verdien al veel, maar wil weten hoe ik moet opschalen, is het dan wat voor mij?

Zeker. Ook dan is deze cursus interessant. Niet alleen vanwege de SEO-technieken, maar vooral omtrent het adverteren. Verdien je al minimaal €2000,- per maand en wil je daar voorbij? Neem dan contact met me op, want dan is het 1:1 traject voor jou de beste optie!

Is er ook een 1:1 traject mogelijk met persoonlijke begeleiding?

Absoluut. Vanwege mijn eigen werkzaamheden begeleid ik maximaal 3 mensen per maand voor de beste resultaten. Dat is alleen geschikt voor de mensen die:

 • Minimaal €2000,- per maand verdienen als affiliate
 • Die minimaal 10.000 bezoekers per maand hebben
 • Duidelijk voor ogen hebben waar ze naartoe willen

Val jij daaronder en wil je echt gaan doorpakken? Neem dan contact met mij op.

Hoe lang duurt de cursus?

De cursus bestaat uit 6 modules en in totaal bijna 30 video’s. In totaal is het zo’n 5 uur aan materiaal om te kijken. Daarnaast heb je nog de werkboeken die je zelf moet gaan invullen. Om alles helemaal goed uit te werken zou ik minimaal 8 uur rekenen voor je daadwerkelijk met de praktijk aan de slag gaat.

Wat als ik het vind tegenvallen?

Deze cursus zit zó boordevol kennis en informatie dat ik er volledig achter sta. Daarom durf ik ook een 100% geld terug garantie te geven als je binnen 14 dagen aangeeft ermee te willen stoppen.

De voorwaarde is dan wel dat je niet meer dan 5 video’s hebt gezien, óf mij alle uitgewerkte opdrachten laat zien.

Binnen nu en 3 maanden kun jij…

Een website volledig uitbreiden, optimaliseren en onderhouden. Je hebt de kennis van SEO (zowel on- als off-page), je weet hoe je teksten schrijft die verkopen en ziet de kansen die andere websites laten liggen.

Je weet hoe je goede partnerships vindt en hoe je relaties opbouwt om vruchtbaardere samenwerkingen aan te gaan. Bovendien weet jij precies hoe je een autoriteit wordt in jouw niche, dus die strategie om daar te komen? Die heb jij volledig voor je neus liggen.

Van je eerste commissie tot een continue stroom aan inkomsten door de succesvolle toepassing van affiliate marketing. Jij weet wat je wil bereiken en hoe je daar gaat komen door hands-on oefeningen die je omzet in een werkbaar plan met realistische doelstellingen.

Jij gaat zorgen voor meer financiële rust, vrijheid en meer tijd om leuke dingen te doen zonder verplichtingen vanuit het werkleven.

Binnen nu en 3 maanden heb jij een volwaardig affiliate project staan met een duidelijke koers voor de toekomst.

Nu is het moment

Start vandaag met The Affiliate Roadmap

Leer online passief geld verdienen met jouw affiliate website

Koop nu