Zullen we samenwerken?

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een mogelijke samenwerking. Ik blijf graag mijn netwerk uitbreiden en kom daarom graag in contact met andere ondernemers. Leuk om andere vakidioten te ontmoeten en andermans verhalen te horen!

Je kunt mij ook inhuren om te spreken over affiliate marketing en social media advertising. Dat heb ik onder andere gedaan voor de IMU, Business Lifestyle events en Hogeschool Windesheim.

Samenwerkingen kunnen bij mij op verschillende manieren. Zo heb ik meer dan 10 affiliate websites in uiteenlopende niches (Nederlands en Engels), die we kunnen inzetten voor jouw bereik en zichtbaarheid.

Op zoek naar iemand die jouw campagnes naar een hoger niveau tilt? Dan moet je bij mij zijn. Van het maken van de strategie tot het maken van de content en het runnen van de campagnes.

Content
Creation

We maken de content voor je website, social media kanalen én je campagnes. Van idee tot uitvoering. Inclusief drones en gave animaties.

Campagne
Manager

Wil je graag een audit over jouw huidige campagnes of wil je meer uit jouw huidige campagnes halen? Ik run voor jou je social media campagnes op Meta, Pinterest en TikTok.

Affiliate
Marketing

Ik heb meer dan 10 affiliate websites in verschillende branches in zowel Nederlands als Engels. Die kunnen we inzetten voor jouw bereik en zichtbaarheid. Geïnteresseerd in een gastblog of linkbuilding deal? Dan kom ik graag met je in contact!

Don’t be shy,
say hi!

 

Stuur mij een bericht of gebruik onderstaande socials om te connecten. Ik kijk ernaar uit om samen te werken!

Email: hello@daniquebras.nl

Instagram
LinkedIn
Pinterest

Danique