Een affiliate website die je méér oplevert dan alleen een leuk extraatje

Danique Bras

Je weet dat er nog veel meer te halen valt

Iedere affiliate website heeft de potentie om tot 10K per maand te schalen. Maar dan moet je wel weten waar je naar moet kijken. En bovenal; hoe je de concrete stappen zet om daar dan ook te komen.

Hoe je niet alleen de juiste zoekwoorden vindt, maar ook hoe je converterende content schrijft, de juiste links plaatst en samenwerkingen aangaat om een echt merk te bouwen.

Hoe je een blogger met een naam wordt en van een hobbymatige schrijver naar een powerfull business blogger gaat.

Een affiliate marketeer die keer op keer een succesvolle website weet te bouwen en moeiteloos kan opschalen en locatie onafhankelijk kan werken.

 

Opschalen en daar voorbij

Affiliate marketing kan enorm lucratief zijn, maar dan moet je wel weten waar je naar moet kijken. Je gaat namelijk op een punt komen waarbij je niet meer verder lijkt te groeien. De website stagneert en je weet niet hoe je nu écht kunt doorbreken naar financiële vrijheid. Daarvoor heb ik het 1:1 traject opgezet. Het hebben van een mentor die jou aan de hand neemt en persoonlijk met je meekijkt is enorm waardevol. Die kennis en ervaring ga je namelijk niet krijgen door te lezen op het internet.

Ik laat je zien hoe je door kunt breken met je website. Zodat je écht kunt gaan groeien en vrijheid gaat ervaren. In een intensief traject van 3 tot 12 maanden neem ik jou aan de hand. We maken een plan, doelstellingen en gaan ze halen. Omdat we langere tijd persoonlijk samenwerken, is communicatie heel belangrijk. We plannen van tevoren een intakegesprek. Is het vraagstuk waar we de komende maanden aan werken duidelijk? Dan is het tijd voor actie!

Resultaten van cursisten

Resultaten
SEO resultaten
Resultaten
Resultaten
Resulaten

Van doelstelling naar resultaat

Affiliate marketing loont pas écht wanneer je er maanden mee bezig bent. Zeker als je het op de organische manier gaat opbouwen. Het handjevol mensen dat er écht succesvol mee is, dat zijn de mensen die al jarenlang dagelijks met hun website bezig zijn. Hoe je daar komt? Daar ga ik je bij helpen. Maar we gaan ook versnellen. Door te adverteren wordt het mogelijk om binnen 24 uur al je eerste commissie te scoren.

Dit traject is geschikt wanneer je een website hebt waarmee je al verdient, maar waar het nog niet met bakken binnenkomt. Je loopt tegen een plafond aan en weet niet hoe je het moet doorbreken. Hoe gaan die mensen van €1000 naar €10.000 en meer? Dat stuk, die strategie; daarvoor moet je bij mij zijn. Samen kijken we naar de mogelijkheden binnen jouw branche en hoe we daar een draai aan kunnen geven.

Caitlin SaibooSaiboo Writing

Danique heeft mij vanaf scratch geholpen met het bouwen van een website. Ze is echt mijn go-to met alle marketingvragen. Dankzij haar heb ik nu een extra inkomen per maand!

Yvonne van BruggenFractieleider GroenLinks

Danique kan ik van harte aanbevelen. Iemand die professioneel en klantgericht werkt. Met oog voor de wensen van de klant, weet ze dit op een juiste wijze in te schatten en snel te handelen. En ze weet hoe ze van teksten chocola moet maken.

Dwayn HaantjesFounder Digital Dinosaurs

Voor teksten en advertenties moet je gewoon bij Danique zijn. Door haar brede kennis kan ze niet alleen met de techneuten praten, maar het ook simpel maken voor de klant. Een soort kameleon die je er gewoon bij wilt hebben. Een echte topper waar ik graag mee samenwerk!

Joël CijsFreelance SEA-specialist

Ik klop altijd bij Danique aan als iemand vragen heeft over content marketing. Ik verbaas me steeds weer over hoe zij in 5 minuten een tekst kan omtoveren tot iets leesbaars!

Lisa BroekhuisSEO-specialist

Vindbaarheid is niet mijn struggle, maar hoe je een website maakt en daarmee verdient? Ik had geen idee, tot Danique weer eens met een vrolijk verhaal aankwam. Ongekend hoe deze meid steeds weer gouden ideeën heeft. Dankzij haar heb ik nu ook een eigen affiliate website!

Lyanda van HentenEigenaar Beautysalon

In een woord geweldig! Danique weet waar ze het over heeft en kan dit ook erg goed vertalen naar de klant. Onze website is drukker als ooit. Ben dan ook erg blij met de service en kan iedereen die meer uit het ‘online zijn’ met zijn of haar bedrijf wilt halen aanbevelen!

Woodrow WegkampProfessioneel gitarist

Als ondernemer kwam ik met mijn bedrijf op een gegeven moment niet meer verder en zag weinig groei in mijn klantenbestand. Toen kwam ik aanraking met Danique. Ze heeft mij enorm geholpen en ondersteund, waardoor er deuren zijn geopend om weer enorm te groeien.

Zo gaan we aan de slag

Het 1:1 traject met mij bestaat uit een persoonlijke samenwerking, waarbij we iedere 2 weken een call hebben (tenzij anders afgesproken). Bij de eerste maken we een doelstelling en strategie die past bij je website.

We brengen alles van je website in kaart. De mooie én lelijke kanten. Door continue te analyseren zien we wat er gebeurt en wat de volgende stap moet zijn. Ik sta aan je zijde en kijk over je schouder mee in de website.

Zo kan ik de kansen spotten waar jij een blinde vlek voor hebt ontwikkeld. Naast de calls kun je me altijd bereiken. Ik heb een enorme allergie voor de neppe trajecten waar het persoonlijk begeleiden wordt promoot, maar totaal niet nagekomen.

Je kunt mij daarom gedurende het traject altijd benaderen met vragen, zo zal ik andersom ook ongevraagd aan de bel trekken als me iets opvalt buiten de calls om. Ik geef graag feedback, zodat we het maximale resultaat halen uit de maanden die we samenwerken!

Danique Bras

Momenteel gesloten

Wil je wel op de wachtlijst? Stuur mij dan een mailtje naar hello@daniquebras.nl