1:1 Traject

Opschalen en daar voorbij

Affiliate marketing kan enorm lucratief zijn, maar dan moet je wel weten waar je naar moet kijken. Je gaat namelijk op een punt komen waarbij je niet meer verder lijkt te groeien. De website stagneert en je weet niet hoe je nu écht kunt doorbreken naar financiële vrijheid. Daarvoor heb ik het 1:1 traject opgezet. Het hebben van een mentor die jou aan de hand neemt en persoonlijk met je meekijkt is enorm waardevol. Die kennis en ervaring ga je namelijk niet krijgen door te lezen op het internet.

Ik laat je zien hoe je door kunt breken met je website. Zodat je écht kunt gaan groeien en vrijheid gaat ervaren. In een intensief traject van 3 maanden neem ik jou aan de hand. We maken een plan, doelstellingen en gaan ze halen. Ik kan je alle handvatten bieden, maar uiteindelijk moet je het wel zelf doen. Omdat het zo persoonlijk is wil ik ook een goede klik hebben met mijn leden. Om die reden laat ik niet zomaar iedereen toe en komt er vooraf een intakegesprek. Is er een klik en voelen we ons er allebei goed bij? Dan is het tijd voor actie! Ben jij klaar voor groei?

Resultaten van cursisten

Resultaten
SEO resultaten
Resultaten
Resultaten
Resultaten
Resultaten
Resultaten
Resultaten
Resulaten

Wanneer is dit iets voor jou?

Het opzetten van een affiliate website is niet per se moeilijk. Eigenlijk helemaal niet zelfs. Waarom niemand het dan doet? Omdat het pas loont wanneer je er maanden mee bezig bent. Zeker als je het op de organische manier gaat opbouwen. Het handjevol mensen dat er écht succesvol mee is, dat zijn de mensen die al jarenlang dagelijks met hun website bezig zijn. Hoe je daar komt? Daar ga ik je bij helpen.

Dit traject is geschikt wanneer je een website hebt waarmee je al verdient, maar waar het nog niet met bakken binnenkomt. Je loopt tegen een plafond aan en weet niet hoe je het moet doorbreken. Hoe gaan die mensen van €1000 naar €10.000 en meer? Dat stuk, die strategie; daarvoor moet je bij mij zijn. Samen kijken we naar de mogelijkheden binnen jouw branche en hoe we daar een draai aan kunnen geven.

Caitlin SaibooSaiboo Writing

Danique heeft mij vanaf scratch geholpen met het bouwen van een website. Ze is echt mijn go-to met alle marketingvragen. Dankzij haar heb ik nu een extra inkomen per maand!

Yvonne van BruggenFractieleider GroenLinks

Danique kan ik van harte aanbevelen. Iemand die professioneel en klantgericht werkt. Met oog voor de wensen van de klant, weet ze dit op een juiste wijze in te schatten en snel te handelen. En ze weet hoe ze van teksten chocola moet maken.

Dwayn HaantjesFounder Digital Dinosaurs

Voor teksten en advertenties moet je gewoon bij Danique zijn. Door haar brede kennis kan ze niet alleen met de techneuten praten, maar het ook simpel maken voor de klant. Een soort kameleon die je er gewoon bij wilt hebben. Een echte topper waar ik graag mee samenwerk!

Joël CijsFreelance SEA-specialist

Ik klop altijd bij Danique aan als iemand vragen heeft over content marketing. Ik verbaas me steeds weer over hoe zij in 5 minuten een tekst kan omtoveren tot iets leesbaars!

Lisa BroekhuisSEO-specialist

Vindbaarheid is niet mijn struggle, maar hoe je een website maakt en daarmee verdient? Ik had geen idee, tot Danique weer eens met een vrolijk verhaal aankwam. Ongekend hoe deze meid steeds weer gouden ideeën heeft. Dankzij haar heb ik nu ook een eigen affiliate website!

Lyanda van HentenEigenaar Beautysalon

In een woord geweldig! Danique weet waar ze het over heeft en kan dit ook erg goed vertalen naar de klant. Onze website is drukker als ooit. Ben dan ook erg blij met de service en kan iedereen die meer uit het ‘online zijn’ met zijn of haar bedrijf wilt halen aanbevelen!

Woodrow WegkampProfessioneel gitarist

Als ondernemer kwam ik met mijn bedrijf op een gegeven moment niet meer verder en zag weinig groei in mijn klantenbestand. Toen kwam ik aanraking met Danique. Ze heeft mij enorm geholpen en ondersteund, waardoor er deuren zijn geopend om weer enorm te groeien.

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek

Geheel vrijblijvend. Let op: dit is geen adviesgesprek.