Social media advertising

Winstgevende campagnes voor meer leads, klanten en winst

Adverteren op social media is een must voor ieder bedrijf. Niet alleen zorg je voor enorm veel zichtbaarheid, je haalt er ook je klanten vandaan. Het grote verschil met Google ads is namelijk dat je mensen kunt bereiken die nog niet op zoek zijn naar jouw dienst. Maar die wel potentiële klanten zijn.

Ben jij ook klaar met het volgende?

 • Je wil wel ‘iets’ met social doen, maar weet niet goed hoe
 • Je hebt geen tijd (of zin) om je te verdiepen in de mogelijkheden
 • Je wil moeiteloos nieuwe leads in jouw funnel krijgen
 • Je hebt wel eens ads gedraaid, maar zonder resultaat
 • Je wil volledig ontzorgd worden en bezig zijn met het resultaat
 • Je hebt last gehad van geblokkeerde accounts
 • Je wordt al zenuwachtig van alle mogelijkheden
social media advertising
Caitlin SaibooSaiboo Writing

Danique heeft mij vanaf scratch geholpen met het bouwen van een website. Ze is echt mijn go-to met alle marketingvragen. Dankzij haar heb ik nu een extra inkomen per maand!

Yvonne van BruggenFractieleider GroenLinks

Danique kan ik van harte aanbevelen. Iemand die professioneel en klantgericht werkt. Met oog voor de wensen van de klant, weet ze dit op een juiste wijze in te schatten en snel te handelen. En ze weet hoe ze van teksten chocola moet maken.

Dwayn HaantjesFounder Digital Dinosaurs

Voor teksten en advertenties moet je gewoon bij Danique zijn. Door haar brede kennis kan ze niet alleen met de techneuten praten, maar het ook simpel maken voor de klant. Een soort kameleon die je er gewoon bij wilt hebben. Een echte topper waar ik graag mee samenwerk!

Joël CijsFreelance SEA-specialist

Ik klop altijd bij Danique aan als iemand vragen heeft over content marketing. Ik verbaas me steeds weer over hoe zij in 5 minuten een tekst kan omtoveren tot iets leesbaars!

Lisa BroekhuisSEO-specialist

Vindbaarheid is niet mijn struggle, maar hoe je een website maakt en daarmee verdient? Ik had geen idee, tot Danique weer eens met een vrolijk verhaal aankwam. Ongekend hoe deze meid steeds weer gouden ideeën heeft. Dankzij haar heb ik nu ook een eigen affiliate website!

Lyanda van HentenEigenaar Beautysalon

In een woord geweldig! Danique weet waar ze het over heeft en kan dit ook erg goed vertalen naar de klant. Onze website is drukker als ooit. Ben dan ook erg blij met de service en kan iedereen die meer uit het ‘online zijn’ met zijn of haar bedrijf wilt halen aanbevelen!

Woodrow WegkampProfessioneel gitarist

Als ondernemer kwam ik met mijn bedrijf op een gegeven moment niet meer verder en zag weinig groei in mijn klantenbestand. Toen kwam ik aanraking met Danique. Ze heeft mij enorm geholpen en ondersteund, waardoor er deuren zijn geopend om weer enorm te groeien.

Opschalen met ads

Droom jij ervan om eindelijk succesvolle en winstgevende ads te draaien? Dan help ik je graag verder! Dankzij mijn ervaring in allerlei verschillende branches, weet ik precies wat wel en wat niet werkt. Die kennis en ervaring pas ik bij jou ook toe!

We werken in een online projectbord, waardoor je altijd precies weet wat de stand van zaken is. Transparantie staat voorop, want daardoor halen we de hoogst mogelijke resultaten!

Ja, ik wil graag samenwerken!
all in one

Social media advertising

 • Een advertisingstrategie voor de lange termijn
 • Ik schrijf alle advertentieteksten
 • Een vast contactpersoon om mee te schakelen
 • Jij levert beeldmateriaal (of boek een fotoshoot bij)
 • Ik zet de campagnes en advertenties op
 • Dagelijkse monitoring en bijsturing
 • Pro-actief kansen spotten voor meer conversie
 • Actief schakelen om op te schalen en te itereren op de ads

v.a. €2500 p/m

Affiliate Roadmap

Zullen we samenwerken?

Mijn naam is Danique Bras en sinds 2015 werk ik als online marketeer voor de meest uiteenlopende en prachtige merken. Door die brede ervaring kan ik je heel goed helpen met jouw online marketing.

Ik kijk namelijk niet alleen naar mijn expertise: adverteren en schrijven, maar ik heb jarenlang als marketing manager gewerkt. Doordat ik zowel met de technische jongens als creatievelingen kan sparren, zorg ik dat de ultieme marketingmix voor jou wordt ingezet.

Alles om die marketingmachine voor jou aan te zetten en keihard te gaan groeien. Wil jij graag weten wat ik voor je kan doen? Laten we dan eens kennismaken. Ik kijk nu al uit naar jouw verhaal!

Ja, ik wil resultaat!