Dat ik versmolten ben met mijn laptop is niet altijd een goed teken natuurlijk, maar als ik dan toch veel werk, dan liever op fijne plekjes. En weet je waar ik dus echt heel erg naar uitkijk? Om straks van de zomer weer heerlijk buiten te kunnen werken.

Ik heb nooit last van het zonlicht omdat ik onder een parasol werk. En dan het geluid van de vogels om me heen en de warmte van de zon: love it. En meestal zit ik lekker aan de tafel of bij ons tuinzitje. Maar er is een plek die echt nog 100x beter is. En dat is in een hangmat. Zou je niet verwachten misschien, maar ik ben daar echt gek op.

Niet te lang met de laptop trouwens, maar vooral om daar even tot rust te komen met een boek. Als je in een hangmat ligt dan gaat gek genoeg de tijd langzamer. Je bent je bewuster van het omgevingsgeluid en ik kan dan echt helemaal opgaan in mijn eigen gedachtes.

Tweepersoons hangmatten voor goede gesprekken

Als je net als ik graag leest, dan is een hangmat geweldig om verhalen nog meer tot leven te laten komen. Maar er is nog een ander soort hangmat die ik graag met je wil delen. En dat is de tweepersoons hangmat. Dit is dus echt geweldig als je goeie gesprekken met je partner wil hebben.

Wij gebruiken het bijvoorbeeld om extra te dromen over onze doelen, wat we graag willen in het leven en waar we zouden willen wonen. En geloof me, die hangmat is geweldig om samen meer verbinding te hebben. Vooral als je veel werkt en echt tijd voor elkaar moet vrijmaken is dit een heerlijk plekje.

Bestel je favoriete hangmat

Bij een hangmat denk je misschien meteen aan de natuur en dat je bomen moet hebben om hem op te hangen, maar tegenwoordig zijn er super handige systemen waardoor het helemaal niet zo ingewikkeld is. Je kunt namelijk voor in je tuin ook gewoon een handig standaard gebruiken. Hoe je niet te knopen en ook niet bang te zijn dat hij ineens losschiet omdat je niet de beste knopenlegger bent.

Bestel je hangmat gemakkelijk online en deze zomer heb jij gegarandeerd een heerlijk plekje in de zon!

Danique

Danique

Hi! Mijn naam is Danique en ik ben advertising en affiliate expert. Ik heb een eigen online marketing bureau en werk daarmee voor de mooiste merken. Daarnaast ben ik sinds 2015 blogger en vond ik het hoog tijd worden voor een frisse wind in de affiliate wereld. Met mijn cursus The Affiliate Roadmap leer ik mensen fulltime inkomen te verdienen met hun blog!

Leave a Reply