Het zijn nog altijd onrustige tijden. We zitten inmiddels in eind 2021, maar er is nog steeds geen uitzicht op een vrije en zonnige toekomst. Althans, je moet zelf gewoon wat meer slingers ophangen. 

Thuiswerken wordt steeds meer de norm en dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Niet iedereen is namelijk in het bezit van een laptop en kan daardoor makkelijk verplaatsen van werkplek. In dit artikel laat ik je zien waar je aan moet denken bij het creëren van een goede werkplek en wat het belang is van de juiste laptop. 

Thuiswerken zonder laptop, kan dat überhaupt?

De meeste huishoudens hebben wel een computer, maar een laptop is helemaal niet zo gebruikelijk als jij gewend bent aan een vaste baan buiten de deur. Je ziet daarom vaak dat gezinnen die nu gedwongen thuis moeten werken, maar ook kinderen hebben, een probleem hebben. Want wie gaat wanneer op de computer, zonder dat hij crasht?

Ik werk zelf inmiddels 3 jaar voor een groot deel vanuit huis als freelancer. Dat kan soms best eenzaam zijn en het is ook helemaal niet ideaal voor je productiviteit. 

Je moet uitgedaagd worden. Nieuwe omgevingen, mensen, prikkels, lekker eten en drinken. Je hebt het gewoon nodig om energiek te blijven werken. 

Afhankelijk van je baan natuurlijk, want de een heeft nu eenmaal uitdagender werk dan de ander. En hoewel het misschien aantrekkelijk is om je lekker af te sluiten met een koptelefoon op, de afwisseling is echt belangrijk. 

Bovendien is het ook gewoon leuk om buiten de deur te werken. 

Laptop voor thuiswerken

De leukste flexplekken bezoeken met je laptop

Ik ga zelf meerdere keren per week naar toffe flexplekken. Dat is namelijk dé plek om andere ondernemers te ontmoeten, maar ook om nieuwe ideeën op te doen. Bovendien kan ik daar urenlang werken zonder echt afgeleid te worden. 

Best gek, als je bedenkt dat daar juist veel gebeurt om naar te kijken. 

Ik denk dat het meer is dat je even in een andere omgeving werkt. Dat geeft rust en je bent minder geneigd om doelloos te gaan scrollen op je telefoon. Je voelt je dan toch een beetje bekeken. 

Absoluut een aanrader dus om eens buiten de deur te gaan werken, maar dan moet je wel een laptop hebben. Je hebt ze in alle soorten en maten tegenwoordig, dus wat je wensen ook zijn: ook voor jou is er de perfecte match. 

De perfecte (gaming) laptop voor het hele gezin

Ben je nou met meer mensen thuis en moet je de laptop of een computer delen? Dan is het verstandig om een gaming laptop te nemen. Om meerdere redenen. 

Allereerst zijn ze handig om ook te gebruiken voor werk. Ze zijn namelijk over het algemeen veel sterker dan een standaard notebook. Je kunt ze dus ook uitstekend gebruiken voor zwaardere programma’s als fotobewerking bijvoorbeeld. 

Voor anderen in het huis (lees mannen en kinderen) kan hij gebruikt worden voor spelletjes en vermaak. Dan heb je een laptop die multi-inzetbaar is. 

Bij een gaming laptop hoort ook de juiste gaming software als je het goed wilt aanpakken, maar dat kun je altijd later nog bestellen!

Laptop bestellen voor het thuiswerken

Veel werkgevers willen erin meedenken om een goede werkplek thuis te creëren. Vette kans dat je een deel vergoed krijgt als je een nieuwe laptop nodig hebt. 

Nee heb je, dus ik zou het gewoon erop wagen en de vraag neerleggen bij je leidinggevende. Wie weet ben jij dan al binnenkort de eigenaar van een nieuwe laptop. 

Bestel vandaag nog je nieuwe laptop en je zal zien dat er letterlijk een wereld voor je opengaat! 

Thuis werken vanuit je hangmat

Het mooie van een laptop is natuurlijk ook dat je veel meer vrijheid hebt. Je zit niet vast aan een kantoor en je kunt overal werken. Heb je even geen internet nodig omdat je lekker gaat bloggen? Kruip dan die hangmat in!

Zeker als affiliate marketeer is het de perfecte uitkomst, want je hebt niet eens Wi-Fi nodig. Heb je de hangmat in je eigen tuin? Dan is het nog makkelijker, want dan kun je gewoon in je eigen tuin aan het werk op de laptop.

Bij Hangmatwereld.nl weten ze precies hoe je comfortabel buiten kunt liggen. Ideaal als je veel thuis bent en lekker met je partner of kinderen in een tweepersoons hangmat wil liggen. Zie jij jezelf al genieten van een zwoele zomeravond?

Gezellig met vrienden, een lekker drankje en borrelhapjes erbij? Heerlijk! Als je wat landelijker woont kun je misschien zelfs nog een mooie zonsondergang meepakken. Of voor de fanatiekelingen een zonsopgang natuurlijk. Hoe dan ook, het zal je verbazen hoe lekker comfortabel je ligt in de hangmatten van Hangmatwereld.nl.

Bestel dan vandaag nog jouw luxe hangmat en geniet van de zomer!

Danique

Danique

Hi! Mijn naam is Danique en ik ben advertising en affiliate expert. Ik heb een eigen online marketing bureau en werk daarmee voor de mooiste merken. Daarnaast ben ik sinds 2015 blogger en vond ik het hoog tijd worden voor een frisse wind in de affiliate wereld. Met mijn cursus The Affiliate Roadmap leer ik mensen fulltime inkomen te verdienen met hun blog!

Leave a Reply