De bloggers lifestyle is niet meer weg te denken in de 21e eeuw. Iedereen heeft een laptop en dat maakt het ook voor iedereen mogelijk om online een blog te starten over zijn of haar passie.

Ik vind het heerlijk om te bloggen en dat is zeker een van mijn grootste hobby’s. Het is een manier om even de dag of week te verwerken en tijdens het schrijven krijg ik altijd weer nieuwe inzichten. Op de een of andere manier werkt het bij mij heel goed om alles van me af te schrijven. Uit het hoofd is bij mij ook écht uit het hoofd. Dat houdt het lekker opgeruimd. Bovendien kan ik soms beter schrijven dan praten over dingen, dus dat maakt het nog even wat makkelijker om ergens over te bloggen.

Mijn bloggers lifestyle

Het liefst kruip ik onder een dekentje met een kop thee en ga dan lekker schrijven over dingen die ik heb meegemaakt, maar vaak schrijf ik ook in opdracht. Voor bedrijven schrijf ik vaak blogs, SEO-teksten of kan ik bijdragen aan linkbuilding. Allemaal met het doel om meer zichtbaarheid te krijgen en een merk op te bouwen.

Dat is misschien nog wel het leukste aan bloggen: ik doe het voor mijn werk vanuit zakelijk oogpunt, maar thuis kan ik het puur doen ter ontspanning. En dan nog heeft het voordelen trouwens. Maar los daarvan: lezen is misschien nog wel een grotere hobby. Niet alleen fictie (alle fantasy ken ik inmiddels wel), maar juist de zakelijke blogs.

Ondernemers die vertellen over hun ervaringen vind ik ontzettend interessant en daar kan ik ook weer inzichten uit halen. Daarom heb ik vandaag een lijstje voor jullie gemaakt: de beste bloggers lifestyle die jullie in 2021 ook moeten volgen.

Als je het goed doet met bloggen dan zit de kans er dik in dat jij ook zoals onderstaande foto kan zijn. Lekker reizen in alle vrijheid en onafhankelijkheid!

Leukste blogs van Nederlandse vrouwen over de bloggers lifestyle

Alleen in Nederland zijn er al duizenden blogs, maar een aantal steekt daar met kop en schouders bovenuit. Niet alleen in grootte van de website, maar ook in activiteit. De grootste bloggers van Nederland kunnen er namelijk echt hun baan van maken door dagelijks artikelen te schrijven. Dat kan over allerlei onderwerpen natuurlijk, maar lifestyle, mode, beauty, momlife en business zijn wel de meest voorkomende onderwerpen.

Via Bloglovin’ kun je overigens ook nieuwe blogs en mensen ontdekken, maar goed. Tijd om naar de lijst te gaan!

 • Frankwatching.com – hier vind je praktische artikelen over online trends, tips & tricks
 • Lifehacking.nl – grappige en leuke tips voor dagelijkse bezigheden
 • BlondjesBeleggenBeter.nl – leer beleggen voor beginners
 • De Blogacademie – heerlijk lezen over bloggen
 • Webanalisten.nl – wat technischer dan de doorsnee blog, maar je pikt ongetwijfeld wat op
 • PorteRenee.nl – alles over geld en hoe je daarmee om moet gaan
 • Techness.nl – voor de nieuwste artikelen over technische snufjes
 • Metaalmarketing – voor lekker luchtige en leuke artikelen
 • 000.nl – een blog over SEO met een no-nonsense, eerlijk en lekker geschreven opinie
 • Luxual.nl – luchtige artikelen over business, mindset en geld. Heel fijn voor inspiratie!
 • Grandlife.nl – ook een luxury lifestyle blog waarbij je heel veel fijne inspiratie opdoet
 • Joyinliving.nl – voor de mooiste inrichtingen op kantoor

Voordelen van de bloggers lifestyle

Vrijheid. Dat is het eerste wat in me opkomt en waar ik ook nog steeds voor de volle 100% achtersta. Ik begon in 2014 voor het eerst met bloggen. Puur voor de lol. Ik had alleen geen idee dat het me jaren later daadwerkelijk geld op kon leveren. Op het begin is het natuurlijk nog maar tientjeswerk, maar dat geeft niet. Als je ergens 10 euro kan verdienen, kun je daar ook 100 en vervolgens 1000 van maken. Dát is het punt waarom de bloggers lifestyle ook voor jou gaat werken.

Uit ervaring weet ik inmiddels dat het veel makkelijker is om van 1000 10.000 te maken, dan om van 1 euro, 100 te maken. Je moet het zien als een sneeuwbal. Als hij eenmaal begint te rollen dan gaat het steeds sneller en wordt hij al snel groter, zonder dat je daar nog wat aan hoeft te doen.

Ik kan je helpen met het realiseren van een passief online inkomen. Zo kan ook jij genieten van de bloggers lifestyle en lekker reizen waar en wanneer je maar wil. Bij voorkeur blijf ik alsnog lekker thuis, maar het idee dat je die vrijheid hebt vind ik enorm geruststellend.

Wil jij weten hoe je online geld kan verdienen, of heb je al een bedrijf, maar wil je dat de resultaten beter worden? Ik help je door de online marketing over te nemen en te zorgen dat je exponentieel gaat groeien. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Danique

Danique

Hi! Mijn naam is Danique en ik ben advertising en affiliate expert. Ik heb een eigen online marketing bureau en werk daarmee voor de mooiste merken. Daarnaast ben ik sinds 2015 blogger en vond ik het hoog tijd worden voor een frisse wind in de affiliate wereld. Met mijn cursus The Affiliate Roadmap leer ik mensen fulltime inkomen te verdienen met hun blog!

Leave a Reply