Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik enorm groot fan ben van alles wat je kunt organiseren. Ik doe dat online met Google spreadsheets, maar offline stop ik zo ongeveer alles in mapjes. Met labels. En dan ook nog het liefst op kleur. Hoeft allemaal niet gek of duur te zijn, maar ik was wel toe aan een professionele upgrade. 

Aangezien ik meerdere bedrijven en projecten heb, is het heel belangrijk om het overzicht te houden. Voor je het weet ligt anders alles door elkaar en heb je geen focus meer. Bovendien is de kans dan ook groot dat taken blijven liggen of zelfs vergeten worden. En dat wil je niet. 

Voorheen deed ik dat met mappen en losse labels, maar onlangs kwam iets op mijn pad wat een veel leuker en vooral knapper uiterlijk heeft. En daar worden we altijd blij van natuurlijk. Benieuwd waar ik het over heb? Ik ga met je delen hoe mappen bedrukken mijn kantoor positief heeft veranderd! 

Mappen bedrukken in je eigen huisstijl

Voorheen kocht ik mappen bij een goedkopere winkel en met labels organiseerde ik dat dan. Maar dat kan een stuk fraaier. Onlangs kwam ik namelijk Bellea tegen. De naam alleen al is leuk, maar ze hebben iets in hun assortiment wat je wil hebben. Ze hebben namelijk de mogelijkheid om mappen te bedrukken. En dat kan dus helemaal op je eigen voorwaarden. 

Je kunt mappen bedrukken in je eigen huisstijl voor eigen gebruik, maar ook om aan klanten mee te geven. En dat is waar het leuk wordt. Ik heb zelf bijvoorbeeld insteekmappen die ik aan klanten meegeef. Als je werkt met offertes helpt dat heel erg, want als je je potentiële klant iets fysieks kunt meegeven is het veel aantrekkelijker. 

De map kun je bedrukken met je eigen huisstijl. Want zeg nou zelf. Het is veel leuker om een vrolijk mapje te krijgen met een persoonlijke stijl, in plaats van een saaie witte envelop. 

Het is dus niet alleen voor jezelf leuk om te hebben, het heeft ook zakelijk gezien een aantal voordelen voor je business. 

Ringbanden, ordners en mappen omslagen

Op een kantoor heb je niet alleen mappen nodig, maar juist het totaalplaatje. Ik heb bijvoorbeeld visitekaartjes en insteekmappen, maar ik ga er heel goed op wanneer alles in dezelfde stijl is. Niet alleen omdat het mooi is om naar te kijken, maar omdat het ook zorgt voor rust in je hoofd. Wanneer alles een geheel is en je kantoor daardoor ‘opgeruimd’ is, ervaar je een veel betere focus en minder afleiding. 

Wil jij mappen bedrukken op je eigen voorwaarden en met je eigen stijl? Dan kan ik je aanraden om dat via Bellea te doen! 

Danique

Danique

Hi! Mijn naam is Danique en ik ben advertising en affiliate expert. Ik heb een eigen online marketing bureau en werk daarmee voor de mooiste merken. Daarnaast ben ik sinds 2015 blogger en vond ik het hoog tijd worden voor een frisse wind in de affiliate wereld. Met mijn cursus The Affiliate Roadmap leer ik mensen fulltime inkomen te verdienen met hun blog!

Leave a Reply