Cynthia Schultz ging jarenlang geschuild achter de naam Miss Lipgloss. Als blogger ging ze van start in de beauty branche, en niet zonder succes. Wat begon als een onschuldige hobby liep al snel uit tot een serieus bedrijf.

Na een aantal jaar besloot ze haar naam verder te vergroten en niet langer onder haar pseudoniem door het leven te gaan. Miss Lipgloss werd Cynthia.nl en vanaf dat moment ging alle focus naar Structuurjunkie.

Waarschijnlijk heb je die planners al wel eens voorbij zien komen, want ze zijn mega populair. Het was dan ook een goede keus van Cynthia Schultz om haar volledige focus daarop te leggen.

Structuurjunkie Cynthia Schultz

De reden dat ze zo’n succesvolle blog kon onderhouden is namelijk onder andere omdat ze zo gestructureerd werkte. Iedere blogger weet hoe belangrijk het is, maar het daadwerkelijk volhouden is nog niet zo makkelijk.

Toen ze op deze manier werkte, merkte ze dat steeds meer mensen om haar heen vroegen hoe ze dat toch deed. Er was veel vraag naar productief werken en daar bedacht ze een oplossing op. Met Structuurjunkie kun je weer orde in de chaos scheppen en vol focus aan de slag gaan!

Ze heeft niet alleen de planner, maar ook allerlei extra’s. Denk aan het maken van doelstellingen, het verbeteren van je mindset en het beetpakken van uitstelgedrag. Ik ben zelf al jarenlang fan hiervan, want ik gebruik altijd de planners en de accessoires van Structuurjunkie. En het is echt waar, als je dit eenmaal gewend bent dan stap je ook niet meer zomaar over.

Cursussen en coaching van Cynthia Schultz

De groei die Cynthia Schultz uiteindelijk heeft doorgemaakt is echt enorm. Waar ze startte als blogger met een eigen website waar ze luchtig kon praten over haar hobby’s, is ze uiteindelijk geëindigd als coach en maker van cursussen met stationary.

Wil je weten waar ze nu allemaal over schrijft en wat ze voor jou kan betekenen? Neem dan even een kijkje op haar website Cynthia.nl. Ik ben benieuwd welke lessen jij gaat opsteken van haar ultieme planners en cursussen.

Een ding is zeker, Miss Lipgloss komt niet meer terug, maar Cynthia is sterker teruggekomen dan ooit!

Danique

Danique

Hi! Mijn naam is Danique en ik ben advertising en affiliate expert. Ik heb een eigen online marketing bureau en werk daarmee voor de mooiste merken. Daarnaast ben ik sinds 2015 blogger en vond ik het hoog tijd worden voor een frisse wind in de affiliate wereld. Met mijn cursus The Affiliate Roadmap leer ik mensen fulltime inkomen te verdienen met hun blog!

Leave a Reply