Ik ben sinds jaar een dag een enorme planfreak. Ze noemen we ook wel lijstjesmeisje, en daar zit ook meteen de crux. Van lijstjes krijg je namelijk juist een onrustig gevoel. Het is niet meetbaar en biedt daarom geen structuur.

Ik ging op zoek naar een manier om nog beter te organiseren en kwam al snel uit bij de koningin der planningen: Cynthia Schulz. Als je al een beetje bekend bent in de wereld van blogs dan ken je haar natuurlijk als Miss Lipgloss.

Ze is enorm succesvol in haar vak en dat kan ze alleen maar zijn omdat ze zo strak kan plannen en het overzicht weet te houden.

De Structuurjunkie planner is geboren

Ze ging zelf op zoek naar een manier om haar werk het best te organiseren en daar vond ze geen oplossing in. Alle planners missen iets of hebben juist onderdelen waar je nooit wat mee doet.

Al die leerpunten heeft ze samengevoegd tot de ultieme planner: de Structuurjunkie planner.

De naam alleen al zegt natuurlijk alles. Cynthia is (net als ik) gek op structuur en alles wat erbij hoort. Want het is meer dan alleen een agenda. Je kunt er notities in maken, to-do lijstjes maken en nog veel meer.

Hieronder een afbeelding van hoe de planner eruit ziet als je hem in gebruik hebt. Het is maar net zoals jij dat wil, maar ik vind het heerlijk om te te werken met de bolletjes die je kunt invullen.

Zeker als je zelf ook een blogger bent of met affiliate marketing werkt is dit absoluut een aanrader.

Vroeger werkte ik altijd lijstjes en die streepte ik dan door, maar daardoor ben je kwijt wat je allemaal hebt gedaan en het zorgt weer voor chaos in je agenda.

Structuurjunkie planner met accessoires

Gelukkig houdt het niet op bij de prachtige planners die in allerlei kleuren en formaten komen. Ze heeft namelijk ook notitieboeken, extra’s, businessplannen en nog veel meer. Bekijk hieronder de meest populaire en bestel jouw Structuurjunkie planner voor de beste zorg voor jezelf!

Danique

Danique

Hi! Mijn naam is Danique en ik ben advertising en affiliate expert. Ik heb een eigen online marketing bureau en werk daarmee voor de mooiste merken. Daarnaast ben ik sinds 2015 blogger en vond ik het hoog tijd worden voor een frisse wind in de affiliate wereld. Met mijn cursus The Affiliate Roadmap leer ik mensen fulltime inkomen te verdienen met hun blog!

Leave a Reply