Vraag mij over ondernemen en ik praat je de oren van het hoofd over advertising en affiliate marketing. Maar waar je mij dan vooral niet over hoort, is de achterkant van het leven van een ondernemer: namelijk boekhouding voor zzp’ers. Ieder zo zijn ding, maar administratie is dus echt niet het mijne. Ik ben natuurlijk gek op cijfers, maar dan niet het uitzoeken van al die stoffige regels en het op tijd indienen van alle aangiftes. Best onhandig, want je kunt er wel veel mee besparen en tegelijk komt het je zuur te staan als je het niet op orde hebt. Ik vertel je hier daarom hét geheim voor hoe je fluitend door deze papieren rompslomp heen komt en die vrijdagavond lekker kan pakken waar deze voor bedoeld is; ontspannen!

Boekhouding voor zzp’ers versimpelen

Boekhouden is voor jou als zzp’er een noodzakelijk onderdeel van je bedrijf, maar dit kan een zeer frustrerende, stressvolle en tijdrovende taak zijn. Gelukkig ontwikkelt de wereld van artificiële intelligentie (AI) zich momenteel als een speer en wordt deze technologie steeds meer toegepast in verschillende industrieën. Waaronder nu dus ook in de wereld van boekhouding! AI ontwikkelt zich al sinds de jaren 50, maar is de afgelopen jaren echt geëxplodeerd in ontwikkeling op het gebied van deep learning en neural networks. Wat als ik jou nu eens vertel dat je boekhouding vanaf nu niet meer dan 10 minuten per maand hoeft te kosten, je geen fouten meer maakt in je boekhouding, alles volgens de regels van de belastingdienst verloopt en je daarbovenop ook nog eens profiteert van alle fiscale voordelen? Klinkt als een droom die uitkomt toch?

Jortt boekhouding

Boekhouding hoeft niet taai en stoffig te zijn

Die droom heet Jortt. En nee, dan bedoel ik niet die knappe jongen van de overkant waar je af en toe bij weg mag kwijlen, maar de online boekhoudbot Jortt. Jortt is een programma dat jouw boekhouding als zzp’er automatiseert met meerdere functionaliteiten waardoor je geen fouten meer kan maken. Zo kan je facturen in een professionele eigen huisstijl maken die voldoen aan de wettelijke regels. In een handomdraai gepiept en professioneel. Hierdoor hoef je niet zelf meer met Word-of Excel bestandjes te rotzooien. Het mooiste komt nu nog, want het pakket voor facturen is ook nog eens gratis! Jortt maakt niet alleen de facturen in een paar klikken, maar houdt ook de status van betalingen bij. Verleden tijd dus met achter niet betaalde facturen aan jagen. Naast facturen kan je ook banktransacties importeren en inzicht krijgen in je eigen financiële gegevens. De droom die werkelijkheid wordt als je het mij vraagt.

Nog meer voordelen met Jortt als boekhoudsysteem

Een ander groot voordeel is dat Jortt jouw boekhouding verwerkt en controleert volgens de regels en eisen van de belastingdienst. Door de integratie met onder andere de belastingdienst kan je heel gemakkelijk jouw gegevens delen. De boekhoudbot stelt voor jou de rapporten op waardoor het proces van het doen van aangifte veel gemakkelijker en sneller verloopt. Daarnaast geeft Jortt ook fiscaal advies waardoor je nooit te veel belastinggeld betaald. De integratie met de belastingdienst kan daarom ook zorgen voor een belastingteruggave, omdat alle gegevens op een juiste manier zijn ingevoerd. Vanaf nu dus geen stress meer bij het zien van die blauwe envelop.

Tot slot is de boekhoudbot zeer gebruiksvriendelijk. Je hoeft geen boekhoudkennis te hebben om te kunnen werken met Jortt. Je bent ook zzp’er geworden wegens je liefde voor je vak en niet omdat boekhouden stiekem je achterliggende passie is. De software van Jortt is gemakkelijk te navigeren en biedt duidelijke rapporten en overzichten. Je krijgt hierdoor snel en duidelijk inzicht in je financiële situatie.

Probeer de boekhoudbot Jortt nu gratis!

Wil jij als zzp’er dus ook af van de stress dat je fouten maakt bij de belastingdienst, je te veel betaalt of uren kwijt bent aan het doen van je boekhouding? Stap dan nu over op de online boekhoudbot Jortt voor zzp’ers en gebruik die vrije tijd om je bezig te houden met waar je echt goed in bent en dat is natuurlijk ondernemen! Starten met Jortt kan nu 30 dagen gratis! Je hebt geen verplichtingen en beschikt over alle boekhoudfuncties om te testen of dit bij je past. Er zijn verschillende pakketten waar je uit kan kiezen, waardoor je altijd kan aanpassen naar je eigen behoefte. Voor een paar tientjes per maand kan je deze administratieve rompslomp al uit handen laten nemen. Ga jij voor een kosten efficiënte oplossing? Dan is dit je moment en ontdek wat Jortt voor jou kan betekenen.

Danique

Danique

Hi! Mijn naam is Danique en ik ben advertising en affiliate expert. Ik heb een eigen online marketing bureau en werk daarmee voor de mooiste merken. Daarnaast ben ik sinds 2015 blogger en vond ik het hoog tijd worden voor een frisse wind in de affiliate wereld. Met mijn cursus The Affiliate Roadmap leer ik mensen fulltime inkomen te verdienen met hun blog!

Leave a Reply