Online geld verdienen is populairder dan ooit tevoren. Studenten stoppen massaal met bijbaantjes en zelfs studies om de wereld rond te reizen terwijl ze een inkomen verdienen met dropshippen. En dat is niet een schamper loon kan ik je vertellen. Als je het trucje eenmaal te pakken hebt verdien je al snel duizenden(!) euro’s per maand of zelfs per dag met maar 5 uurtjes werk per week. Ja, per week. Jaloers? Leer het dropshippen ook!

Ondernemers in overvloed

De samenleving werkt duidelijk niet meer zoals dat vroeger ging. Toen ging je na je studie (als je die al deed) direct aan het werk bij een lokaal bedrijf en daar bleef je vaak de rest van je leven werken. Het is veilig en vertrouwd in tientallen jaren geleden was dat nu eenmaal veel belangrijker dan zelfontwikkeling en plezier in je werk hebben. Gelukkig is dat inmiddels wel anders

Het valt me echt op dat er zoveel meer jonge ondernemers zijn dan nog maar een paar jaar terug. Je merkt heel erg dat het onderwijssysteem enorm achterloopt op het werkveld, waardoor jongeren zich steeds minder aangetrokken voelen tot de studieboeken. Want waarom zou je een oud boek lezen, als je binnen enkele seconden een veel makkelijker en duidelijker artikel op Google kan vinden?

Jongeren zijn vaak ook veel minder bang om fouten te maken. Ze begrijpen dat het ondernemen een spel is en dat je het alleen kunt winnen door eerst een paar keer te verliezen. Mooie ontwikkelingen die anderzijds ook wel weer gevaren met zich meebrengen, maar wat is dat dropshippen nou eigenlijk? Let op.

“Wij draaien wel 70K omzet PER DAG.

Dropshippen is het nieuwste businessmodel

Dropshippen bestaat uit een driehoek: leverancier – verkoper – consument. Bol.com koopt in bij leveranciers en verkoopt het aan de consument, maar hebben dus zelf de voorraad in beheer. Een dropshipper pakt dat anders aan. Zij hebben geen voorraad, maar verkopen wel de producten van de leverancier. Zodra er een sale is gemaakt wordt de order naar de leverancier gestuurd en die gaat het vervolgens naar de klant sturen. Dit zorgt ervoor dat webshophouders dus geen voorraad hebben en alle vrijheid behouden. Het enige wat je nodig hebt is een laptop en Wi-Fi en jij kunt als topondernemer de wereld rond!

Het succes van dropshippen

De nummer 1 succesfactor van dropshippen zit hem in het volhouden. Je moet namelijk soms met tientallen producten testen voor je die winner hebt gevonden. Testen betekent geld spenderen op Facebook en als je dat niet kan zien als leergeld, dan is het niet aan jou besteed. Sowieso moet je rekening houden met investeringen voor je kan starten, maar deze zijn wel minimaal vergeleken bij een echte webshop met voorraad. Ben jij een volhouder die van een uitdaging houdt? Dan is het zeker wat voor jou.

Leren van de besten

Je kan alleen maar succesvol worden als jij geen genoeg kunt krijgen van marketing en adverteren. Dat is namelijk waar jij je dagelijks mee bezig gaat houden. Van het bouwen van een webshop in Shopify tot het doen van product research en fotoshoppen van promotiemateriaal. Hou jij van marketing en ben jij gek van de afwisseling? Dan zou het wel eens een groot succes kunnen worden.

Toch haken de meesten al af zodra die winner niet snel genoeg gevonden wordt. Doodzonde, want uit ervaring kan ik zeggen dat ik bijna 1500 in een jaar heb gespendeerd voor het vinden van de winner. Maar toen wij die hadden gevonden verdienden we ruim 2000 aan winst PER DAG. Ineens hadden we dus in een maand tijd een boven modaal jaarsalaris verdiend. Je moet dus volhouden en in jezelf blijven investeren. Houd vol en het komt uiteindelijk echt allemaal goed! Er zijn ook allerlei cursussen die je kunt volgen. Onder andere Joshua Kaats van de Dropship Academy staat hoog aangeschreven voor het leren dropshippen in Nederland. Wil je wereldwijd aan de slag? Dan is de cursus van Ecomtrics de perfecte uitkomst. Ben jij er klaar voor om ook dropshipqueen of -king te worden? Ga ervoor!

Danique

Danique

Hi! Mijn naam is Danique en ik ben advertising en affiliate expert. Ik heb een eigen online marketing bureau en werk daarmee voor de mooiste merken. Daarnaast ben ik sinds 2015 blogger en vond ik het hoog tijd worden voor een frisse wind in de affiliate wereld. Met mijn cursus The Affiliate Roadmap leer ik mensen fulltime inkomen te verdienen met hun blog!

Leave a Reply