Op vakantie gaan en werken op Boa Vista gelijk. Wij kunnen het iedereen aanbevelen! Aan het begin van dit jaar begon het bij mij wel te kriebelen om weer eens op vakantie te gaan. Ik ben zelf echt de typische huismus en vind het heerlijk om vakantie in eigen land te vieren en lekker in huis te rommelen, maar tegelijkertijd houd ik enorm van de natuur. Hoewel die in Nederland heel mooi is, kan je sommige dingen toch echt alleen in het buitenland zien. Ondanks mijn lichte huid ga ik graag naar het zwembad om lekker te zonnen en te lezen. In de avond uiteten na een dag cultuursnuiven en ontspannen met mijn vriend is voor mij de perfecte vakantie. Daarom besloten we dit keer te genieten en te werken op Boa Vista!

Tussendoor toch even de mail bijwerken

Ik geniet enorm van mijn werk en haal daar al mijn energie uit, maar soms is het ook wat lastiger te combineren. Zo kan ik niet ineens zeggen dat ik er een maand tussenuit ben. Klanten en collega’s zijn soms afhankelijk en dat betekent dat ik in ieder geval 2 keer per week de mogelijkheid moet hebben om op mails te reageren. Ik vind het zelf helemaal geen probleem. Een ochtendje werken voor 2 uur en ik krijg juist rust in mijn hoofd omdat ik weet dat alles op rolletjes loopt. Wat dat betreft wel een controlfreakje. Maarja, welke ondernemer niet?

Hotel moet geschikt zijn voor digital nomads

Een digital nomad is niets meer dan iemand die reist en werkt tegelijk. Een beetje een fancy naam om iets heel gebruikelijks uit te leggen. Al lijkt het wel echt iets van de millennial generatie. Het is wel belangrijk dat je vooraf goed onderzoek doet naar de hotels of plaatsen waar je blijft, want Wi-Fi is het enige wat je nodig hebt. Als die verbinding heel slecht is heb je een probleem en dat gaat frustratie opleveren. Werken op Boa Vista was daarentegen echt perfect. Het hotel was vijfsterren en de verbinding was feilloos. Soms haperde het even wanneer er heel veel mensen in de lobby kwamen, maar over het algemeen was het meer dan prima om mee te werken.

Werken op Boa Vista als ondernemer

Boa Vista is een van de eilanden van Kaapverdië. Over het algemeen is het hier rustig en is er weinig te bekijken. Echt rondreizen hoef je hier daarom niet te doen. Maar als je als ondernemer er even tussenuit wilt om bij te komen en tussendoor toch wat wilt bijhouden is dit eiland echt heel goed geschikt!

Danique

Danique

Hi! Mijn naam is Danique en ik ben advertising en affiliate expert. Ik heb een eigen online marketing bureau en werk daarmee voor de mooiste merken. Daarnaast ben ik sinds 2015 blogger en vond ik het hoog tijd worden voor een frisse wind in de affiliate wereld. Met mijn cursus The Affiliate Roadmap leer ik mensen fulltime inkomen te verdienen met hun blog!

Leave a Reply